Informare

Curs de lunga durata cu tema- Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale

2011-12-07

Incepand cu luna noiembrie 2011, echipa de formatori a proiectului a demarat programul de formare profesionala continua dedicat dezvoltarii competentelor antreprenoriale si promovarii afacerilor.

Programul se adreseaza somerilor si personalelor in cautarea unui loc de munca din judetele regiunilor vizate de proiect, respectiv Sud Muntenia, Vest si Bucuresti Ilfov.

Seria din luna noiembrie include derularea a 4 module de training, cate unul in Bucuresti, Campulung Muscel, Moreni si Deva. Un modul de formare include 152 de ore de curs si se finalizeaza cu sustinerea unui examen pentru obtinerea certificatului de absolvire, acreditat CNFPA.

In cadrul acestor sesiuni, cursanti vor beneficia de un program de instruire in antreprenoriat, inclusiv module aditionale de management, accesare finantare, TIC, dezvoltare-durabila si egalitate de sanse.

In cadrul acestei activitati se va lansa si programul-concurs: “Start la Antreprenoriat”, participantii fiind stimulati sa dezvolte planuri pentru afacerile pe care doresc sa le initieze.

Pentru mai multe informatii privind profilul cursului de formare si calendarul sesiunilor de formare va rugam sa accesati sectiunea Formare Profesionala & Orientare si Consiliere.