Formare - Orientare - Consiliere

Proiectul isi propune prin intermediul unor actiuni integrate de formare si consiliere sa contribuie la dezvoltarea culturii antreprenoriale si la cresterea numarului de persoane ce demareaza afaceri sau activitati independente in cele trei regiuni vizate de proiect, in scopul crearii de locuri de munca.
Echipa noastra de experti este compusa din formatori cu vasta experienta in domeniul antreprenoriatului si formarii profesionale. De mai mult de 10 ani sunt implicati in activitati de formare adresate persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, indiferent de varsta si experienta profesionala sau nivel educational, derulate cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, AJOFM-uri locale si ONG-uri si institutii cu rol si atributii in domeniul formarii profesionale continue.
In cadrul proiectului, a fost elaborat un pachet integrat de instrumente care sa raspunda concret nevoilor si asteptarilor tuturor membrilor din grupul tinta, respectiv someri, someri de lunga durata, tineri someri si persoane aflate in cautarea unui loc de munca.
Pentru fiecare categorie a grupului tinta au fost definite masuri specifice, dupa cum urmeaza:

1. Consiliere, orientare si dezvoltare profesionala in vederea initierii propriei afaceri - masura adresata tuturor beneficiarilor proiectului

2. Program de dezvoltare personala - masura adresata cu precadere somerilor tineri

3. Program de formare profesionala continua pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale - masura adresata persoanelor care doresc sa initieze propria afacere

4. Asistenta pentru initierea si dezvoltarea unei afaceri – masura adresata absolventilor cursului de formare

5. Servicii de consiliere si mediere – masura adresata unui numar de 100 de participanti selectati in vederea plasarii pe piata muncii


Pentru informatii suplimentare, accesati descrierea detaliata a fiecarei masuri. Consiliere, orientare si dezvoltare profesionala

In cadrul acestei masuri ne-am propus sa furnizam servicii de consiliere si orientare profesionala care sa te ajute sa iti evaluezi nevoiele actuale si sa iti definesti planul de dezvoltare personala si profesionala. In scopul acesta,  selectam 500 de persoane din toate categorile de grup ...»

Program de dezvoltare personala

In cadrul acestei masuri, ne-am propus sa specializam 100 de persoane in domeniul Dezvoltarii personale din randul celor 500 de participanti care au beneficiat de serviciile de consiliere si orientare. Programul de specializare se adreseaza cu precadere persoanelor cu studii medii din randul ...»

Formare profesionala continua pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale


In cadrul acestei masuri ne-am propus sa formam 300 de persoane in domeniul competentelor antreprenoriale prin intermediul unui program complex de formare profesionala, in vederea intierii unei afaceri. Suplimentar programului standard de formare in domeniul ...»

Asistenta pentru initierea si dezvoltarea unei afaceri

In cadrul acestei masuri ne-am propus sa asiguram asistenta si consiliere in vederea infiintarii celor 60 de planuri de afacere selectate in urma concursului START la antreprenoriat, prin intermediul unei echipe de specialisti din domeniile economic, juridic si ...»

Servicii de consiliere si mediere

Prin intermediul acestei masuri vizam transferul de know-how de la consilierii de cariera catre candidati, recomandarea recalificarii profesionale, transmiterea de informatii cu privire la modalitatea de identificare a oportunitatilor de tranzitie in cariera, instruirea in metode si tehnici de ...»