Despre noi

Diastasi Training & Consulting Services SA

Diastasi Training & Consulting Services SA a fost infiintata in 1997 in Grecia si este o organizatie dinamica ce activeaza in domeniul formarii profesionale, educatiei si dezvoltarii resurselor umane, specializata pe sectoare tematice precum: economie si administratie, turism si servicii conexe, educatie si formare, mediu si agricultura etc.

Inca de la infiintarea sa, Diastasi Training & Consulting Services SA a derulat si dezvoltat numeroase activitati in domeniul formarii profesionale, care se pot demonstra prin numarul semnificativ de programe de formare puse in practica. Diastasi a furnizat peste 1,8 milioane de ore de formare profesionala si a implementat o serie de programe de dezvoltare locala, initiative locale in domeniul ocuparii fortei de munca si a studiilor de evaluare a nevoilor educationale.

In cadrul proiectului implicarea expertilor Diastasi consta in special in asigurarea expertizei necesare si sustinerea transferului de bune practici si experiente din alte state membre UE, in vederea unei dezvoltari durabile a resurselor umane prin prisma dezvoltarii antreprenoriatului in randul somerilor. Astfel, va folosi experienţa acumulata in sprijinul activitatilor din proiect ce vizeaza evaluarea necesarului de instruire si a potentialului grupului tinta, oferirea de sprijin pentru dezvoltarea abilitatilor de management si antreprenoriat ale grupului tinta, implicit in contextul actual de criza.

Pentru mai multe informatii despre activitatea expertilor Diastasi Training & Consulting Services SA va rugam accesati www.kekdiastasi.edu.gr